Tu si grupul tau sunteti pregatiti sa luati parte la una dintre cele mai originale experiente urbane?

Daca esti din Bacau si vrei sa petreceti o ora alaturi de prietenii vostri in cel mai interesant mod posibil, experimentati un Escape Room de la Cryptex. Camerele disponibile au un iz medieval, care va poarta cu cateva secole in urma, dar si un aer modern, in functie de misterul pe care doriti sa il rezolvati. Aveti de ales, asadar, intre La Casa de Papel, Catacombele Templierilor si Misiune Imposibila, trei camere de escape room diferite, dar care pastreaza aceleasi coordonate logice si intuitive.

La Casa de Papel

Fabrica de Bani este acum Banca Nationala a Romaniei. Profesorul impreuna cu echipa sa de hoti planuiesc o spargere, dupa un plan bine pus la punct. Alatura-te echipei in jaful secolului. Trebuie doar sa evadezi cu banii.

Killer Room

Ati fost capturati de un criminal în serie, politia nu poate interveni. Sunteti legati si lasati in apartamentul sau, evadarea este singura voastra sansa. Oare o sa reusiti sa evadati?

Misiune imposibila

A aparut o situatie de urgenta si au fost alesi doar o parte din voi. Vi s-a parut ciudata aceasta chestie pentru ca niciodata nu s-au facut selectii. Trei din patru echipe au plecat in misiune. Voi sunteti echipa lipsa. Singuri si curiosi la baza ati inceput aceasta situatie de urgenta.