Ce este un escape room sau o camera de evadare?

Un „real life escape room” este un joc de aventura in lumea reala, in care oamenii sunt inchisi intr-o camera impreuna cu prietenii si trebuie sa utilizeze indicii si elemente din camera pentru a rezolva o serie de puzzle-uri si probleme , pentru a scapa din camera intr-un timp limita.

Ce inseamna experienta Cryptex pentru tine?

Asa cum numele sugereza, conceptul Cryptex te intampina cu una dintre camerele misterioase special create pentru tine. Ai la dispozitie o ora in care vei fi capturat de povestea noastra, timp in care vei descoperi indicii, vei rezolva puzzeluri iti vei folosi intuitia, iar in final te vei putea bucura de satisfactia evadarii.

Cine poate participa la o astfel de activitate?

Ne adresam unui public larg, cu varste incepand de la 14 ani, pentru camerele special create pentru adolescenti si persoane adulte. In premiera, ne-am gandit la un mod de joaca si recreere pentru copii, astfel avand posibilitatea de dezvoltare, antrenare, stimularea imaginatiei celor mici. Singura conditie impusa este ca cel mic (de la 7 ani) sa fie insotit de un adult.

Si daca nu reusim sa rezolvam un puzzle ?

Pe tot parcursul luptei cu timpul in care trebuie sa te eliberezi, un membru al echipei noastre urmareste activitatea dumneavoastra pe o camera (nu se inregistreaza nimic) si poti cere indicii care sa te ghideze spre o solutie.

Cate persoane se pot inscrie la marea escapada?

In Cryptex – Rooms Escape camerele sunt concepute pentru un numar de la 2 la 5 persoane . In curand vom avea scenarii de tip competition si colaboration astfel incat vor putea participa grupuri de pana la 10 persoane.

Cat te costa distractia?

Pretul per camera variaza in functie de numarul de persoane . Detaliile le puteti gasi la sectiunea preturi.

Cat timp trebuie alocat pentru accesul in camera?

Timpul rezervat efectiv in camera misterelor este de 60 de minute. Inainte de ora descoperirilor iti va fi facut instructajul, motiv pentru care este indicat ajungerea la locatie cu aproximativ 15 minute mai devreme.